4 adag
Előkészítés
30 perc
Főzés
60 perc
Összesen
90 perc
Fordított hús

Hozzávalók

  • 1
    kg sertéshús – s én combot használtam , de más is jó
  • zsemlemorzsa
  • tojás
  • liszt
  • ketchup
  • mustár
  • 5
    dkg margarin
  • 2
    kávéskanál ételízesítő
Régóta megvan már ez a receptem, de eddig nem éreztem ingert az elkészítéséhez. Egészen tegnapig. Olyan gyakran hallom a munkatársaimtól, hogy milyen finom…hát belevágtam. Azoknak ajánlom, akik szeretik a pikáns, különleges ízeket. Nagyon finom omlós, szaftos hús lesz a végeredmény. Nekünk bejött.

Elkészítés

  1. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, fél órát állni hagyjuk.
  2. A bundázás fordítva történik. Először prézlibe, majd tojásba, lisztbe forgatjuk. Kevés olajon hirtelen átsütjük mindkét felét, tepsibe rakjuk.
  3. Fél liter langyos vízhez teszünk 4 evőkanál ketchupot, 4 evőkanál mustárt, 5 dkg olvasztott margarint, 2 evőkanál ételízesítőt.
  4. Ráöntjük a húsra, lefedjük fóliával, és kb 50 percig lassú tűzön sütjük.
  5. Gombát, hagymát is karikázhatunk a tetejére.
  6. Bármilyen köret jó hozzá.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Brenda

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.