4 adag
Előkészítés
30 perc
Főzés
30 perc
Összesen
60 perc
Karfiol fasírt

Hozzávalók

  • 1
    db karfiol – jó nagy
  • 1
    fej vöröshagyma
  • 2
    gerezd fokhagyma
  • 5
    dkg trapista – reszelve
  • 1
    csokor petrezselyem
  • 2
    db tojás
  • 10
    dkg zabkorpa
  • 10
    dkg zabpehely
  • kókuszolaj – a sütéshez
  • bors
Van, mikor nincs kedvem húst enni, akkor jól jön egy zöldséges étel receptje. Ilyenkor gondolkozom, hogy mit csináljak, persze bekukkantok a hűtőbe, hogy mit rejt. Egyik ilyen alkalommal, volt otthon egy gyönyörű karfiol.

Elkészítés

  1. A karfiolt rózsáira szedjük, és 10 perc alatt félig megfőzzük.
  2. Ezután leszűrjük és nagyon apróra felvagdaljuk, ha van robotgépünk, azzal is fel lehet darabolni, de egy krumplinyomó is segítségünkre lehet.
  3. Papírtörlőre borítjuk és leitatjuk a nedvességet róla.
  4. Hozzáadjuk a sajtot, a tojásokat, a zabkorpát, a petrezselymet, és jól összedolgozzuk.
  5. Kis pogácsákat formázunk belőle és zabpehelybe forgatjuk, majd kókuszolajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Bulgurt főzünk hozzá.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.