Pirított csicseriborsó

BeBe
Szerző: BeBe
2 adag
Előkészítés
15 perc
Főzés
30 perc
Összesen
45 perc
Pirított csicseriborsó

Hozzávalók

  • 1
    konzerv csicseriborsó
  • 1
    tk. só
  • 1
    tk. pirospaprika
  • fokhagymapor
  • adhatunk hozzá chilipelyhet ha szeretjük, ízlés szerint
  • oliva olaj
Sokszor van, hogy rágcsálnék valamit, de éppen fogyókura kellős közepén. Akkor kell ezt a nagyon finom csicseriborsó rágcsálnivalót megcsinálni. Nem kell hozzá sok minden, hamar elkészül és a végeredmény csodásan finom.

Elkészítés

  1. A csicseriborsót leszűrjük, alaposan megmossuk, szűrőkanálban lecsepegtessük. Majd egy tiszta konyharuhára borítjuk és szárazra töröljük, hogy jó ropogósra süljön. Beleborítjuk egy tálba hozzáadjuk a fűszereket az olajjal meghintjük és jól összekeverjük.
    Lépés 1 képe Lépés 1 képe Lépés 1 képe
  2. A tepsit sütőpapírral kibéleljük és mehet a 200°-ra előmelegített sütőbe. Nagyjából 30 perc alatt ropogósra sütjük. Nagyon finom és egészséges.
    Lépés 2 képe Lépés 2 képe Lépés 2 képe
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.