4 adag
Előkészítés
20 perc
Főzés
20 perc
Összesen
40 perc
Vajas krém kenőmájassal

Hozzávalók

  • 3
    db tojás – főt
  • 17
    dkg margarin
  • 1
    fej vöröshagyma
  • 1
    evőkanál mustár
  • 1
    evőkanál piros arany – lehet csípős is
  • 1
    csipet őrölt bors
  • 1
    teáskanál pirospaprika
  • 2
    csipet őrölt kömény
  • 1
    csabai kenőmájas
  • 4
    gerezd fokhagyma
Nem tudom ki, hogy van vele, én nem nagyon szeretem a felvágottakat, sokszor, ahogy elhaladok a felvágottas pult mellett, még ránézni sincs kedvem. Éppen ezért mindenféle reggeli krémeket keverek magamnak, amit pirítóson vagy csak simán kenyérre kenve fogyasztunk el. Az alábbi vajas krémet érdemes kipróbálni, mert nagyon finom és tényleg nagyon olcsó.

Elkészítés

  1. A vajkrémünkhöz az alapanyagokat egy tálba rakjuk.
  2. Elővesszük a robotgépünket és alaposan összekeverjük.
  3. Ha nem szeretünk bíbelődni a fokhagymanyomóval, akkor használhatunk helyette fokhagyma krémet is, illetve ha nem szeretnénk vöröshagymát pucolni, akkor vöröshagyma krémet is használhatunk.
  4. Ha minden beleraktunk és összekevertünk, néhány órára rakjuk be a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
  5. Paradicsommal, paprikával kitűnő reggelit tehetünk vele az asztalra.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.