4 adag
Előkészítés
40 perc
Főzés
60 perc
Összesen
100 perc
Töltött oldalas

Hozzávalók

  • 1,5
    kg sertés oldalas
  • 4
    gerezd fokhagyma
  • 1,5
    dl sör – vagy víz
  • 3
    ek kókuszolaj
  • 1
    fej vöröshagyma
  • 20
    dkg csirkemáj
  • 4
    db áztatott zsemle
  • 2
    db tojás
  • 1
    csokor petrezselyem
  • bors
  • zsemlemorzsa
Nagyon szeretem a májat, ezért minden alkalmat megragadok, hogy valahogy belekerüljön az étlapba. Természetesen a csirkemáj a kedvencem, így azt próbálom valahogy összehozni a hússal. Egyik alkalommal kapóra jött egy gyönyörű darab oldalas, meg is töltöttem egy kis májjal.

Elkészítés

  1. A húst felszúrjuk, lehetőleg, minél nagyobb zsebet csináljunk rajta. Megmossuk és a fűszerekkel alaposan beízesítjük. Félretesszük és közben elkészítjük a tölteléket.
  2. A kókuszolajon megfuttatjuk a hagymát, rátesszük és összesütjük. Hagyjuk kicsit kihűlni, majd hozzáadjuk a beáztatott, és jól kinyomkodott zsemlét, az aprított petrezselymet, a tojásokat, és a többi fűszert.
  3. Jó alaposan összedolgozzuk, és az oldalasba töltjük. Ne töltsük nagyon meg, hogy összetudjuk hústűvel tűzni.
  4. A maradék tölteléket a tepsiben a hús mellé tesszük. ráöntjük a sört vagy a vizet, fóliával beborítjuk a tepsit, és előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.