4 adag
Előkészítés
15 perc
Főzés
30 perc
Összesen
45 perc
Töltött gomba – egyszerűen

Hozzávalók

  • 4
    db nagyobb gomba
  • 1
    db tojás
  • 2
    szelet bacon
  • 2
    szelet sonka
  • 5
    dkg póréhagyma
  • 10
    dkg sajt – lehet füstölt is
  • 1
    db paradicsom
  • bors
  • fokhagymapor
Ismét egy gyors, és egyszerű étel kerül sorra, ami ráadásul szabadon variálható, attól függően, hogy mit rejt a hűtőszekrény, vagy mit szeretnénk felhasználni. A töltött gombához használhatunk valamilyen húsos ragut, vagy egyéb csodát, de most egy nagyon egyszerű, gyors, mégis finom változatot ajánlok, amit ráadásul sütögetni sem kell, csak tölteni.

Elkészítés

  1. Fogjuk a gombákat és megszabadítjuk a bőrétől, kivágjuk a szárát, amit nem dobjuk ki, majd megmossuk. Fogjuk az összes alapanyagot, a szárával együtt, összevágjuk apróra, ráütjük a tojást, fűszerezzük, és jól összekeverjük.
  2. A gombákat egy tepsi aljára tesszük, majd jó púposan megtöltjük őket a töltelékkel. Betoljuk a sütőbe, és megsütjük kb. 30 perc alatt. Tálaláskor jól mutat rajta egy kis tejföl.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – gjoe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.