4 adag
Előkészítés
20 perc
Főzés
20 perc
Összesen
40 perc
Sonkás, újhagymás, vajkrém, pirítóssal

Hozzávalók

  • 1
    csomag újhagyma
  • 1
    db medve krémsajt
  • 10
    dkg vaj
  • 10
    dkg füstölt sonka
  • 10
    dkg ementáli sajt
  • 1
    doboz rostos almalé (szűretlen)
Mivel hosszúra nyúlt az éjszakám, későn ébredtem, és nem jutott időm otthon reggelizni. Úgy döntöttem, hogy megoldom másképp az reggelim. Munkába menet betértem egy kis boltba, hogy a menet közben kiötlöttek alapjául szolgáló vajkrém összetevőit beszerezzem.

Elkészítés

  1. Elsőként a krémsajtot és a vajat alaposan összekevertem egy tálkában. Az újhagymát megmostam, majd apróra vágtam és ügyesen belekevertem a sajttal dúsított vajba. Fogtam az ementáli sajtot, és a sonkát, majd a hagymához hasonlóan, apróra vágtam őket. Az összevágott sajtot, és sonkát hozzáadtam a krémhez, majd jó alaposan összekevertem az egészet.
  2. Nem maradt más hátra, mint hogy a friss pirítós szeleteket vastagon megkenjem a hagymás, sonkás, sajtos vajkrémmel.
  3. A megkent pirítóshoz almalét ittam, de egy pohár tea legalább ilyen jó választás.
  4. A pirítóshoz fogyaszthatunk friss zöldségeket, mint pl. paradicsom, a paprika, vagy az uborka. Jó étvágyat!
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.