4 adag
Előkészítés
20 perc
Főzés
35 perc
Összesen
55 perc
Halfilé gesztenyelisztben ropogosan

Hozzávalók

  • 70
    dkg halfilé
  • 8
    evőkanál gesztenyeliszt
  • 0
    csesze kókusz olaj
  • 20
    dkg hámozott gesztenye – friss vagy fagyasztott
  • krumpli
  • kelbimbó
Nagyon szeretem a halat, egészséges, kevés kalóriát tartalmaz, és sok módon el lehet készíteni. A gesztenyés halat süthetjük bármilyen halból, amit szeretünk, de a gesztenyelisztet ne helyettesítsük mással, mert pont a lényege veszne el.

Elkészítés

  1. A halfilét megsózzuk és alaposan megforgatjuk a gesztenyelisztben.
  2. Serpenyőben olajat forrósítunk és hirtelen pirosra, ropogósra sütjük a halfiléket. A gesztenyeréteg ropogósra sül, de a hal nem szárad ki.
  3. A körethez való friss vagy fagyasztott hámozott gesztenyét leforrázzuk és utána 5 percig főzzük. A leszűrt leszárított szemes gesztenyéket a két evőkanál kókusz olajon átpirítjuk és összekeverjük a főtt kelbimbóval és a főtt krumplival.
  4. Az így elkészült köretet tányérokra szedjük, és a tetejére helyezzük a halfiléket.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.