2 adag
Előkészítés
20 perc
Főzés
40 perc
Összesen
60 perc
Fokhagymás fűszeres máj

Hozzávalók

  • 50
    dkg csirkemáj
  • 50
    dkg krumpli
  • 6
    gerezd fokhagyma
  • majoránna
  • őrölt bors
  • kókusz olaj
A neten olvastam ezt a receptet és ki is próbáltam, mert nagyon megtetszett. Egy kis változtatást hajtottam végre elkészítés közben, mert nekem az eredeti recept szerinti oregano, nem jött be, de helyette több fokhagymát használtam.

Elkészítés

  1. A májat megtisztítjuk, a hártyáktól, megmossuk és félretesszük. A krumplit meghámozzuk és alaposan megmossuk.
  2. A krumplit hosszúkásra vágjuk és az olajjal kikent tepsibe tesszük. Megszórjuk a fűszerekkel, megszórjuk a feldarabolt fokhagymával, lefóliázzuk és betoljuk a sütőbe.
  3. Amikor félig megsült, rátesszük a májat, mielőtt készre sül átforgatjuk, úgy, hogy a krumpli keveredjen a májjal, így átveszi a fűszerek és a fokhagyma ízét.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.