4 adag
Előkészítés
15 perc
Összesen
15 perc
Zöldsaláta tárkonyos, tormás-öntettel

Hozzávalók

  • 1
    db sárgarépa – nagy
  • 1
    db lila hagyma – kicsi
  • 15
    dkg zöldsaláta – készen kapható
  • frissen őrölt bors
  • Öntethez:
  • 3
    ek narancslé – 100%-os
  • 3
    ek olívaolaj
  • 3
    ek fehérborecet
  • 2
    ek natúr krémsajt
  • 2
    kk ecetes torma
  • 1
    kk apróra vágott tárkony
A tavasz a fogyózások ideje, ilyenkor nagyon sok salátát eszünk, hogy jól mutassunk a strandon nyáron. A télen ránk rakódott úszógumit kis sportolással és sok finom salátával tudjuk leadni. Az egyik ilyen nagyon finom saláta az Aldiban kapható, zöldsalátából készül.

Elkészítés

  1. A répát és a lila hagymát megtisztítjuk, az előbbit vékony csíkokra vágjuk vagy lereszeljük, a hagymát félfőre vágva vékonyan fölszeleteljük.
  2. Egy tálba szórjuk a zöldsalátával együtt. Enyhén megsózzuk, megborsozzuk, összeforgatjuk.
  3. Az öntethez valókat egy kisebb, jól zárható üvegbe kanalazzuk, majd nagyon alaposan összerázzuk. A salátára öntjük és készen is van.
  4. Felturbózhatjuk egy kisebb, vékony szeletekre vágott avokádóval is.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.