4 adag
Előkészítés
15 perc
Főzés
120 perc
Összesen
135 perc
Töltött karaj

Hozzávalók

  • 1
    kg sertéskaraj
  • 25
    dkg füstölt kolbász
  • 1
    db paradicsom
  • 1
    db paprika
  • 2
    ek kókuszolaj
  • 1
    dl víz
  • bors
  • 1
    kk fűszerpaprika
Az utóbbi időben sok gyorsan elkészíthető ételt osztottam meg, de amit ma fogok, az egyszerűségében, és az előkészítés gyorsaságában páratlan. Nem hiányozhat egyetlen ünnepi asztalról sem. Teljesen mindegy milyen ünnepről van szó, ugyanis karaj és füstölt kolbász mindig kapható a boltokban.

Elkészítés

  1. A hús közepébe hosszában lyukat szúrunk. Ebbe beledugjuk a kolbászt.
  2. Minden oldalát átdörzsöljük sóval, borssal és egy kevés pirospaprikával.
  3. Egy tepsibe kevés kókuszolajat teszünk, beleöntünk fél deciliter vizet. Beletesszük a húst. Melléhelyezzük a paprikát és a paradicsomot.
  4. 180 fokos sütőben, fóliával letakarva kb. 2 órán át sütjük.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.