2 adag
Előkészítés
20 perc
Főzés
50 perc
Összesen
70 perc
Részeges csirke burgonyaágyon

Hozzávalók

  • 2
    db csirkecomb – ha lehet bátaszéki
  • 50
    dkg burgonya
  • 2
    evőkanál kókuszolaj
  • 1
    dl sör – mindegy milyen, én a legkisebbet és a legolcsóbbat veszem
  • bors
  • fokhagyma por
Egészséges, nagyon finom, mi lehetne más mint a csirkecomb. Ha azt akarjuk, hogy piros, ropogós legyen a bőre, szerezzünk be egy dl sört, amit szépen több lécsőben ráöntünk a húsra. A fokhagyma port kiválthatjuk rendes fokhagymával.

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, tokot, pihéket, tollakat eltávolítjuk. A burgonyát meghámozzuk, nem túl vékony hasábokra vágjuk.
  2. Kókuszolajjal kikenjük a tepsit. Beletesszük a hasábokra vágott burgonyát, rátesszük a csirkecombokat, megsózzuk, borssal és fokhagymaporral megszórjuk.
  3. A tepsi tetejét letakarjuk fóliával, és betoljuk a sütőbe. Fél óra elteltével meglocsoljuk a sörrel, majd húsz perc elteltével ezt megismételjük.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – BeBe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.