Osztrák gulyás
Hozzávalók
-
25dkg marhahús
-
4fej vöröshagyma
-
3dl olaj
-
1evőkanál pirospaprika
-
2evőkanál vegeta
-
2l víz
-
5evőkanál liszt
Elkészítés
-
A 4 nagy fej hagymát a hagymavágóval összeaprítjuk, és annyi olajban, hogy ellepje,megsütjük.
Rádobjuk a pirospaprikát a hússal és a levesporral, hozza öntjük a vizet, és főzzük egy napig. A vizet mindig pótoljuk. -
Amikor eltelt 23- 24 óra, akkor elkeverjük benne a finom lisztet, és zsemle méretű zsemlegombócokkal találjuk.
Az egy külön recept, eléggé gusztustalan az is.
Vélemények
További a szerzőtől – Inez
Csülkös rakott krumpli
A könnyem is kicsordul, olyan jól tud esni egy finom csülök néha.. De előfordul, hogy túl nagy nekem, és másnap szendvicsbe, vagy bablevesbe kerül ez a tutiság....
Osztrák almás pite
Almás pite osztrák módra.
Töltött krokett: Maradék felhasználás Karacson - Húsvét után
Karácsony - Húsvét után teli a hűtőnk megkezdett zöldségekkel, húsokkal, sajtokkal, tojásokkal, élesztővel, s a többi...
Kapcsolódó receptek
Zöldbableves galuskával
Zöldborsófőzelék
Lehetőleg zsenge zöldborsóból készítsük (szerintem az finomabb is) Egyszerű, gyors az elkészítése, és nagyon finom! Air fryerben sült csirkecombbal tálaltam!
Gyors lángos kezdőknek is
Szeretem a lángost, minden évben nyaralok egy hetet a Balatonnál, és sosem hagyom ki. Viszont itthon ritkán van lehetőségem készíteni, mert hoszadalmas, keleszt...
Tepsis csirkeszárny vele sült burgonyával
Elkészítése rendkívül egyszerű, sok előkészületet nem igénylő finom étel.
Halloween linzer
Nagyobbacska gyerekeknek nagyon tetszett, és örömmel fogyasztották is!
Vargányás paprikás krumpli
Vargányagomba híján, más gombával is elkészíthető laktató étel.