4 adag
Nincs megadott idő.
Kaporleves egész tojással

Hozzávalók

  • 2
    evőkanál kapor – apróra vágva
  • 1
    evőkanál zsiradék
  • 1
    evőkanál liszt
  • 1
    evőkanál reszelt hagyma – tényleg evőkanál
  • 1
    késhegyni pirospaprika
  • kevés ecet
  • 1
    dl tejföl
  • 4
    db tojás
Néha levest is lehet enni, nem mindig csak húst. :) Most lehet friss kaprot kapni, most érdemes kipróbálni.

Elkészítés

  1. A zsírból vagy olajból és a lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a reszelt hagymát, az apróra vágott kaprot, megszórjuk pirospaprikával, és föleresztjük vízzel.
  2. Jól felforraljuk, egy kevés ecettel ízesítjük, megsózzuk, belehabarjuk a tejfölt, és személyenként 1 tojást eresztüünk bele.
  3. Nem keverjük, hogy a tojás egyben maradjon.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – gjoe

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.