6 adag
Nincs megadott idő.
Rigójancsi

Hozzávalók

  • 5
    tojásos kakaós piskóta lap – félbe vágva
  • 500
    ml növényi tejszín
  • 100
    gramm olvasztott csokoládé
  • 2
    kanál kakaópor

Elkészítés

  1. A kész piskótát félbe vágjuk.
    A tejszínt keményre felverjük, az olvasztott csokit és a kakaóport a habhoz adjuk elkeverjük.
    A tölteléket az alsó lapra öntjük majd egyenletesen elkenjük.
    Pár perc pihenés után rátesszük a felső részt.
    A tetejére olvasztott csokit öntünk.
  2. Az adag 18 db 5x5cm-es ös kocka
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – csoport

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.