8 adag
Nincs megadott idő.
Grillázs szelet

Hozzávalók

  • 25
    dkg porcukor
  • 25
    dkg margarin
  • 2
    db tojás
  • 25
    dkg darált dió
  • 15
    dkg durvára vágott dió
  • 1
    csomag ostyalap
  • 25
    dkg cukor – karamellhez

Elkészítés

  1. A porcukrot a margarinnal, tojással vízgőz felett folyamatos keverés mellett sűrűre kavarjuk (20-25 perc)
  2. 25 dkg cukrot karamellizálunk, mikor kész, a margarinos krémbe öntjük.
    Gyorsan összekeverjük, beleöntjük a darált diót, és a durvára vágott diót.
    Még langyosan megkenjük vele az ostyalapokat.
  3. Én 35x28-as ostyalapot kaptam. Hármat használtam fel belőle. Nem a sima kétlapost csináltam.
    Valami nehezebb súlyt, pl. 2 kg lisztet rakunk a tetejére, hogy esetleg ne pöndörüljön fel.
    2-3 óra múlva szeletelhetjük is.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – csoport

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.