4 adag
Előkészítés
10 perc
Főzés
20 perc
Összesen
30 perc
Diókéregben tepsiben sült hal

Hozzávalók

  • halfilé – bármilyen
  • dió – apróra vágott ( a mennyiség mind attól függ mennyi halat készítetek )
  • tojás
  • kukoricaliszt – esetemben kukorica liszt )
  • 0
    citrom – leve
Ez nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Ajánlom mindenkinek, de legfőképpen a hal és a dió kedvelőinek, no meg persze azoknak akik szívesen megkóstolják a nem hétköznapi dolgokat is.

Elkészítés

  1. A halszeletekre facsarjuk a fél citrom levét, majd ízlés szerint sózzuk, kicsit félre tesszük, hogy a sót beigya, ne csak a hal külső része legyen sós.
  2. Majd a rántott dolgoknál megszokott szisztéma szerint először forgassuk be a halat lisztbe, majd a tojásba végül pedig a dióba.
  3. A diót érdemes viszonylag apróra vágni és a forgatáskor kicsit rányomkodni a szeletekre, mert valamennyi úgy is le fog peregni róla.
  4. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 15-20 pecig sütjük.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – rekolya

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.