4 adag
Előkészítés
10 perc
Főzés
10 perc
Összesen
20 perc
Melegszendvics Demeter módra

Hozzávalók

  • sajt
  • sonka – szalámi, kolbász, hurka
  • margarin – vagy vaj
  • zsemle – kenyér, kifli
  • paradicsom – uborka, bármilyen zöldség
  • 0
    ketchup – majonéz, mustár
A melegszendvics a legjobb étel reggelire vagy vacsorára. Fontos hogy csak olyan melegszendvicset egyél amin egyrészt van sajt másrészt nemcsak a szemed hanem a gyomrod is megkívánja.

Elkészítés

  1. Vágjunk le két szelet kenyeret. A kenyér persze helyettesíthető zsömlével kiflivel vagy más péksüteménnyel.
  2. A fent említett péksüteményt kenjük meg margarinnal.
  3. Ügyeljünk arra hogy a péksüteményt ne öntsük el teljesen margarinnal!
  4. Ha ez megvan tegyünk a margarinos szendvicsre húst amennyi ráfér.
  5. Fontos nem szabad a kelleténél több húst tenni a szendvicsre nehogy ehetetlen legyen!
  6. Ha ezzel megvolnánk reszeljünk a szendvicsre sajtot amennyi elfér rajta.
  7. Nem szabad a kelleténél több sajtot ráreszelni nehogy a sajt lefolyjon a szendvicsről!
  8. Ezután tegyük be a szendvicset a sütőbe és süssük 5 percen át.
  9. Ha kész a szendvics tálaláskor ajánlott valami savanyúságot is enni hozzá és leönteni majonézzel vagy ha az nincs otthon akkor mustár, ketchup vagy paradicsomszósz is jó lesz hozzá.
  10. Jó étvágyat!
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Demeter

A szerzőnek még nincs több receptje.

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.