Melegszendvics Demeter módra
Hozzávalók
-
sajt
-
sonka – szalámi, kolbász, hurka
-
margarin – vagy vaj
-
zsemle – kenyér, kifli
-
paradicsom – uborka, bármilyen zöldség
-
0ketchup – majonéz, mustár
Elkészítés
-
Vágjunk le két szelet kenyeret. A kenyér persze helyettesíthető zsömlével kiflivel vagy más péksüteménnyel.
-
A fent említett péksüteményt kenjük meg margarinnal.
-
Ügyeljünk arra hogy a péksüteményt ne öntsük el teljesen margarinnal!
-
Ha ez megvan tegyünk a margarinos szendvicsre húst amennyi ráfér.
-
Fontos nem szabad a kelleténél több húst tenni a szendvicsre nehogy ehetetlen legyen!
-
Ha ezzel megvolnánk reszeljünk a szendvicsre sajtot amennyi elfér rajta.
-
Nem szabad a kelleténél több sajtot ráreszelni nehogy a sajt lefolyjon a szendvicsről!
-
Ezután tegyük be a szendvicset a sütőbe és süssük 5 percen át.
-
Ha kész a szendvics tálaláskor ajánlott valami savanyúságot is enni hozzá és leönteni majonézzel vagy ha az nincs otthon akkor mustár, ketchup vagy paradicsomszósz is jó lesz hozzá.
-
Jó étvágyat!
Vélemények
További a szerzőtől – Demeter
Kapcsolódó receptek
Zöldborsófőzelék
Lehetőleg zsenge zöldborsóból készítsük (szerintem az finomabb is) Egyszerű, gyors az elkészítése, és nagyon finom! Air fryerben sült csirkecombbal tálaltam!
Gyors lángos kezdőknek is
Szeretem a lángost, minden évben nyaralok egy hetet a Balatonnál, és sosem hagyom ki. Viszont itthon ritkán van lehetőségem készíteni, mert hoszadalmas, keleszt...
Tepsis csirkeszárny vele sült burgonyával
Elkészítése rendkívül egyszerű, sok előkészületet nem igénylő finom étel.
Halloween linzer
Nagyobbacska gyerekeknek nagyon tetszett, és örömmel fogyasztották is!
Vargányás paprikás krumpli
Vargányagomba híján, más gombával is elkészíthető laktató étel.
Gulyásleves sertéshúsból
A mi családunk nagyon szereti a gulyáslevest általában marhahúsból szoktuk készíteni, de mi szeretjük a sertéshúst. Leginkább lapockát szoktunk vásárolni, mert...