4 adag
Előkészítés
10 perc
Főzés
20 perc
Összesen
30 perc
Zádorvári egytálétel

Hozzávalók

  • 2
    db burgonya
  • 2
    fej lilahagyma
  • 10
    dkg szárazkolbász
  • 2
    dl víz
  • 1
    doboz kukorica
  • bors
  • vegeta
  • kakukkfű
  • pirospaprika
  • örölt gomba – szárított
Einherjar nevű, kedves olvasónk küldte be a következő receptet, a következő ajánló szöveggel: Ez egy nagyon könnyen elkészíthető de laktató egytálétel.

Elkészítés

  1. Fölkockázzuk a hagymát, majd feltesszük közepes lángra és sütni kezdjük, egészen addig, míg üveges nem lesz.
  2. Ekkor felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, és a fűszereket. Ha a krumpli elkezd puhulni, hozzáadjuk, a felkockázott szárazkolbászt, és a kukoricát, majd addig főzzük, amíg a krumpli meg nem puhul, miután ez megtörtént, leve már alig van, inkább sűrű szaft van alatta.
  3. Ekkor összetörjük a krumplit, és tálaljuk.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Einherjar

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.