5 adag
Előkészítés
45 perc
Főzés
60 perc
Összesen
105 perc
Amur EInherjar módra

Hozzávalók

  • 1
    db amúr
  • 5
    db paradicsom
  • 3
    db hagyma
  • 2
    db lilahagyma
  • 1
    kg bacon – csíkozva
  • 4
    db paprika – kaliforniai, lecsó, zöld, erős ízlés szerint
  • 5
    dl tejföl
  • 2
    kg burgonya
  • Fűszerek
  • bors
  • oregánó
  • majoránna
  • kakukkfű
Egy laktató ízletes hal recept vacsora amúrból. Halászat után tökéletes revans és kárpótol a fáradtságos munkáért. Tökéletes étel családi összejövetelekre.

Elkészítés

  1. A sütőt 180 fokra melegítjük.
    A megpucolt halat mélyen beirdaljuk megsózzuk és a vágásokat megtöltjük a baconnel és lilahagymával.
  2. Zöldségalapot készítünk. A hagymát félkörökre szeljük üvegesre pirítjuk hozzáadjuk a bacont és barnára pirítjuk, majd mikor kész, hozzáadjuk a hasábokra vágott paprikákat és a félkörökre szelt paradicsomot. Fűszerezzük és lefedve pároljuk2-3 percig.
  3. A krumplit karikákra vágjuk és egy tepsi aljára tesszük.
    Ráhelyezzük a halat, és mellé rakjuk a zöldségalapot.
  4. Sütőben 50 percig sütjük, majd a sütés vége felé sós vegetás tejföllel leöntjük a zöldségeket. Ezután 5-10 percig sütjük,majd tálaljuk.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Einherjar

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.