4 adag
Nincs megadott idő.
Sóskamártás

Hozzávalók

  • 50
    dkg sóska
  • 1
    evőkanál vaj – vagy olaj
  • 2
    evőkanál liszt
  • 1
    dl tejföl
  • 6
    dl Tej
  • 5
    evőkanál kristálycukor
  • kevés só

Elkészítés

  1. A sóskát jól megmossuk. Vastagabb szárát kitépjük.
  2. Az olajat felhevítjük, rátesszük a sóskát és megpároljuk míg össze nem esik.
  3. Félrehúzzuk a tűzről, rászórjuk a lisztet és feleresztjük 4 dl tejjel. Jól elkeverjük, felforraljuk, sóval, cukorral ízesítjük, belekeverjük a tejfölt, és a maradék tejjel kellő sűrűségűre beállítjuk.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Margit

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.