4 adag
Előkészítés
40 perc
Főzés
50 perc
Összesen
90 perc
Tejszínes gombás ananászos csirkemell

Hozzávalók

  • 0,5
    kg csirkemell
  • 1
    doboz főzőtejszín
  • 1
    doboz tejföl
  • 1
    doboz gomba
  • 0
    konzerv
  • 3
    evőkanál étolaj
  • 3
    gerezd fokhagyma
  • 2
    fej vöröshagyma
  • oregánó
  • bazsalikom
  • kakukkfű
  • koriander
Ezt a receptet egy kedves barátunk küldte be, sajnos bevezető, vagy ajánló szöveget nem írt hozzá.

Elkészítés

  1. A hagymát margarinon vagy olajon megpirítjuk a gombával, majd a felcsíkozott csirkemellet hozzáadjuk és párolni kb. fél órát.
  2. Ezalatt a tejszínt kikeverjük egy két teáskanál tejföllel, fokhagymával és a fűszerekkel. Ezután ha mindezt elvégeztük leöntjük a húst vele és megszórjuk a tetejét ananásszal.
  3. Ízlés szerint egy pici ananász lé is mehet bele.
  4. Még fél óra párolás és kész is. Köretnek sült krumplit vagy rizst kínálhatunk hozzá.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Sztruhy

A szerzőnek még nincs több receptje.

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.