4 adag
Nincs megadott idő.
Padlizsán burgonyabundában

Hozzávalók

  • 2
    db padlizsán – vagy cukkini
  • 3
    db burgonya
  • 2
    db tojás
  • 20
    dkg finomliszt – vagy zabpehely lliszt
  • 2
    dl Tej – vagy víz
  • őrölt bors
  • 3
    gerezd fokhagyma por
  • étolaj

Elkészítés

  1. A padlizsánokat megmossuk, felkarikázzuk és megsózzuk. A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük.
  2. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából a fokhagymával, sóval, borssal, tejjel sűrű palacsinta tésztát keverünk.
  3. A padlizsán szeleteket lisztbe, majd a masszába forgatjuk, és bő olajban közepes lángon kisütjük. Joghurtos mártogatóssal, vagy mással fogyasszuk.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Margit

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.