4 adag
Nincs megadott idő.
Majoránnás hús

Hozzávalók

  • 60
    dkg sertéscomb – vagy marhafartő
  • 5
    dkg zsiradék
  • 1
    késhegynyi bors
  • majoránna – sok :)
  • 2
    dl tejföl
  • 1
    db vöröshagyma
  • 1
    teáskanál liszt

Elkészítés

  1. A húst csíkokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és zsírban sárgára pirítjuk. Beletesszük a húst, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, és egy kevés vizet öntve alá, fedő alatt pároljuk.
  2. Időnként megkeverjük, és ha a leve elfőtt, mindig öntünk alá vizet. Ha a hús megpuhult, ráöntjük a liszttel elkevert tejfölt. Elkeverjük, ha szükséges vízzel hígítjuk, 1-2 percig forraljuk.és spagettival vagy rizskörettel tálaljuk.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Margit

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.