Virslis rántotta

Margit
Szerző: Margit
3 adag
Előkészítés
7 perc
Főzés
7 perc
Összesen
14 perc
Virslis rántotta

Hozzávalók

  • 2
    ek. étolaj
  • 5
    szál füstölt virsli
  • 6
    db tojás
  • 1
    csipet só (ízlés szerint)

kezdőknek

Elkészítés

  1. A virslit, ha szükséges a bőrét lehúzom, majd karikákra vágom (készíthetjük kevesebb virslivel is). A tojásokat egy tálkába felütöm, egy csipet sóval villával kicsit felverem.
    Lépés 1 képe
  2. Lehetőleg egy tapadásmentes serpenyőben, a felforrósított olajon a virslit kicsit megpirítom.
    Lépés 2 képe
  3. A felvert tojásokat a virslire öntöm, és alacsony lángon készre sütöm.
    Lépés 3 képe
  4. Közben egy szilikon spatulával vagy fakanállal átkeverem, és ízlés szerinti szilárdságura sütöm a rántottát. Kenyérrel, és savanyúsággal fogyasztottam.
    Lépés 4 képe
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Margit

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.