Vargányás fasírozott krémsajttal töltve.

Margit
Szerző: Margit
4 adag
Nincs megadott idő.
Vargányás fasírozott krémsajttal töltve.

Hozzávalók

  • 50
    dkg tisztított vargánya – vagy más gomba
  • 3
    gerezd fokhagyma
  • bors
  • majoránna
  • őrölt piros paprika
  • 0
    evőkanál zsemlemorzsa
  • 2
    db tojás
  • sajt – olyan ami elolvad, pl. mozzarella
  • olaj – a sütéshez

Elkészítés

  1. A gombákat lereszeljük vagy daráljuk.

    A hozzávalókkal keverjük össze. 10 percig állni hagyjuk, hogy a morzsa nedvességgel megszívja magát.
  2. Fóliával bélelt kis tálkába 1 evőkanálnyit rakunk a masszából. Vizezett kanállal szétnyomjuk, hogy a tetszés szerinti tölteléket beletudjuk tenni.
  3. A fóliával kiemeljük és a segítségével a töltelékre igazítjuk. Ügyeljünk ara, hogy a tölteléket fedje mindenhol a massza, majd a fóliából belegurítjuk a morzsába. Itt már a kezünkkel utána igazíthatunk, meghempergetjük, majd közepesen forró bő olajban kisütjük. Azért készítem ezzel a módszerrel, mert így tisztább, és nem ragad a tenyeremhez. Töltelék nélkül is finom.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Margit

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.