1 adag
Nincs megadott idő.
Gombafasírt sütőben

Hozzávalók

  • 50
    dkg őzlábgomba – vagy más gomba
  • 2
    db tojás
  • 1
    fej vöröshagyma
  • 5
    evőkanál zsemlemorzsa
  • petrezselyem zöld
  • 3
    gerezd fokhagyma
  • 1
    teáskanál pirospaprika
  • bors
  • 1
    késhegyni őröldkömény
  • 2
    evőkanál étolaj

Elkészítés

  1. A megtisztított gombákat ledarálom, vöröshagymát, petrezselyemzöldet apróra vágom, a fokhagymát összezúzom. Hozzáütök 2 tojást, ízesítem sóval, borssal, pirospaprikával, pici őrölt köménnyel.
  2. Annyi zsemlemorzsát keverek hozzá, hogy formázható lágy massza legyen. Jól összekeverem,10 percet pihentetem, hogy a morzsa megszívja magát.
  3. Tepsibe sütőpapírt rakok, kicsit beolajozom, és a masszából fasírtokat formálva a tepsibe rakom. Lefújom olajsprével,(vagy kanállal csepegtetek rá) és a forró sütőbe készre sütöm.
Még nincs értékelés
Értékelés írása
Jelentkezz be az értékeléshez.

Vélemények

Még nincsenek vélemények.

További a szerzőtől – Margit

Kapcsolódó receptek

Hozzávalók

Lépések

Lépés /
Sütik és adatvédelem
Az enreceptem.hu sütiket használ a működéshez, beállítások megjegyzéséhez, statisztikához és – hozzájárulás esetén – hirdetésekhez. A nem szükséges sütik a hozzájárulásod nélkül nem töltődnek be.
Süti beállítások
Szükséges
Munkamenet, biztonság (CSRF), terheléselosztás.
Mindig aktív
Funkcionális
Kényelmi beállítások, pl. megjelenítési mód.
Analitika
Látogatottság- és teljesítménymérés.
Hirdetés és mérés
Hirdetések megjelenítése és mérése; személyre szabás csak jóváhagyással.