Hozzávalók
-
1kg csirkemell
-
1póréhagyma
-
8dkg margarin – vagy vaj
-
1teáskanál édes pirospaprika – csapott
-
só
Elkészítés
-
A margarint az edényaljára tesszük (kenjük). Rászórjuk a félkarikázott vagy kockázott pórét, kockára vágott húst, meghintjük paprikával, sóval, 1 dl vizet öntünk rá.
-
Feltesszük főni, és közepes lángon puhára pároljuk. Az elfőtt vizet szükség szerint pótoljuk.
Vélemények
További a szerzőtől – Margit
Zöldbableves galuskával
Zöldborsófőzelék
Lehetőleg zsenge zöldborsóból készítsük (szerintem az finomabb is) Egyszerű, gyors az elkészítése, és nagyon finom! Air fryerben sült csirkecombbal tálaltam!
Tepsis csirkeszárny vele sült burgonyával
Elkészítése rendkívül egyszerű, sok előkészületet nem igénylő finom étel.
Halloween linzer
Nagyobbacska gyerekeknek nagyon tetszett, és örömmel fogyasztották is!
Vargányás paprikás krumpli
Vargányagomba híján, más gombával is elkészíthető laktató étel.
Meleg tésztasaláta
Időhiányban főételként is fogyasztható, gyors, mégis meleg étel.
Kapcsolódó receptek
Zöldbableves galuskával
Zöldborsófőzelék
Lehetőleg zsenge zöldborsóból készítsük (szerintem az finomabb is) Egyszerű, gyors az elkészítése, és nagyon finom! Air fryerben sült csirkecombbal tálaltam!
Gyors lángos kezdőknek is
Szeretem a lángost, minden évben nyaralok egy hetet a Balatonnál, és sosem hagyom ki. Viszont itthon ritkán van lehetőségem készíteni, mert hoszadalmas, keleszt...
Tepsis csirkeszárny vele sült burgonyával
Elkészítése rendkívül egyszerű, sok előkészületet nem igénylő finom étel.
Halloween linzer
Nagyobbacska gyerekeknek nagyon tetszett, és örömmel fogyasztották is!
Vargányás paprikás krumpli
Vargányagomba híján, más gombával is elkészíthető laktató étel.